Poginuo u saobraćajci kod Gornjeg Milanovca

Izvor: S media, 25.Avg.2010, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo u saobraćajci kod Gornjeg Milanovca

Jedna osoba je poginula a jedna je teško povredjena u saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na Ibarskoj magistrali izmedju Čačka i Gornjeg Milanovca.

Nešto posle 20 sati, na deonici puta izmedju Čačka i Gornjeg Milanovca, u saobraćajno nesreći je poginuo Bojan D. (31) a povrede opasne po život zadobio

je njegov brat Dejan D. (34).

Istražni sudija Osnovnog suda u Čačku Radoslav Petrović rekao je Beti da se >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nesreća dogodila kada je poginuli mladić, vozeći automobil 'jugo', pokušao da se nepropisno uključi na Ibarsku magistralu.

Na automobil je naleteo kamion šleper koji je, silinom udarca, izbacio automobil van saobraćajnice.

Bojan D. je poginuo na mestu, dok je njegov brat primljen u bolnicu u Gornjem Milanovcu, odakle je hitno prebačen u Klinički centar u Kragujevcu, sa povredama opasnim po život.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

POGINUO VOZAČ AUTOMOBILA KOD GORNJEG MILANOVCA

Izvor: Kurir, 25.Avg.2010

GORNJI MILANOVAC - Jedna osoba je poginula a jedna je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u utorak veče dogodila na Ibarskoj magistrali...U nesreći je poginuo Bojan D. (31) a povrede opasne po život zadobio je njegov brat Dejan D. (34)...Nesreća se dogodila na deonici puta između...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.