Minule gužve na graničnim prelazima

Izvor: S media, 29.Avg.2010, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minule gužve na graničnim prelazima

Na graničniom prelazima su trenutna zadržavanja oko 30 minuta, uključujući i na graničnom prelazu Horgoš, saopštio je jutro Auto moto savez Srbije (A M S S).

Na naplatnim rampama trenutno nema dužih zadržavanja.

Iz A M S S upozoravaju vozače na učestalu pojavu sitnijih odrona na putevima kroz klisure i useke, posebno na Djerdapskoj magistrali, na Ibarskoj magistrali, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kroz Ovčarsko-Kablarsku, Grdeličku, Sićevačku i Drensku klisuru, kao i na regionalnim putevima u višim predelima područja Ivanjice.

Vozačima se skreće pažnja i na tzv. udarne rupe koje, pri nešto većim brzinama, mogu da oštete vozilo, ali i da ugroze bezbednost vozača i njegovih saputnika.

Na deonicama na kojima se izvode radovi, odnosno na kojima su prisutni putari sa mehanizacijom, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa se vozačima savetuje da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima na putu.

Za saobraćaj je zatvorena deonica auto-puta E-75 od preduzeća Limun do Autokomerca, iz smera Beograda prema Šidu, a celokupan saobraćaj je preusmeren na suprotnu stranu auto-puta, gde se obavlja dvosmerno.

Radovi su obezbedjeni adekvatnom privremenom saobraćajnom opremom i svetlosnom signalizacijom i izvode se uz asistenciju patrola saobraćajne policije. Zbog povećanog broja vozila na ovoj deonici i aktuelnih radova koji su uslovili suženje profila kolovoza, ovde su moguća zadržavanja i usporeno obavljanje saobraćaja, pa se savetuje korišćenje alternativnih pravaca.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mestimično vlažni kolovozi

Izvor: RTS, 29.Avg.2010

Zbog umerene kiše na teritoriji Srbije, saobraćaj umerenog intenziteta odvija po mestimično vlažnim kolovozima. Na graničnim prelazima zadržavanja oko 30 minuta...Promena vremena u većem delu Srbije donela je slabu do umerenu kišu, što je uslovilo da se saobraćaj obavlja po mokrim, odnosno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.