Migrant izboden nožem u Beogradu

Izvor: RTS, 04.Jul.2017, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migrant izboden nožem u Beogradu

Hladnim oružjem sinoć je izboden migrant starosti oko 23 godine, u ulici Gavrila Principa u Beogradu, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Prema rečima Nade Macure, migrant je na telu imao više ubodnih rana po dolasku ekipe i prevezen je u Urgentni centar.

U ulici Vojvode Stepe oko 19.21 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povređen muškarac starosti oko 32 godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a gotovo u isto vreme dogodile su se još dve saobraćajne nezgode, na Ibarskoj magistrali i Obrenovačkom drumu. Na Obrenovačkom drumu bilo je četvoro povređenih među kojima devojčica od tri godine, žena od 30 i dva muškarca starosti 16 i 31 godinu.
Nije bilo težih povreda i svi su prevezeni u Urgentni centar.
U Kraljice Marije oko 23.26 motociklista je lakše povređen i radi pregleda prebačen u Urgentni centar.
Hitna pomoć je imala 82 intervencije od kojih 17 na javnom mestu, dok je juče bilo 145 intervencija, od kojih 44 na javnom mestu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitna pomoć: Četiri udesa, bez težih posledica, incident kod Ekonomskog fakulteta

Izvor: Beta, 04.Jul.2017

U Beogradu su se tokom protekle noći dogodila četiri saobraćajna udesa, u kojima, medjutim, nije bilo teže povredjenih, a jedan migrant izboden je nožem u blizini Ekonomskog fakulteta, ali je i on prošao bez težih posledica, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. U udesu na Obrenovačkom drumu lakše...

Nastavak na Beta...

Migrant izboden hladnim oružjem u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2017

BEOGRAD - U Beogradu je hladnim oružjem izboden migrant životne dobi oko 23 godine...On je na tijelu imao više ubodnih rana i prevezen je u Urgentni centar, javili su beogradski mediji...Incident se dogodio sinoć u ulici Gavrila Principa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.