LOKALIZOVAN POŽAR KOD UŠĆA

Izvor: Kurir, 14.Sep.2011, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOKALIZOVAN POŽAR KOD UŠĆA

KRALJEVO - Požar koji je izbio u blizini Ušća kod Kraljeva lokalizovan jen rano jutros, izjavio je načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić.

Prema rečima Marića, očekuje se da uskoro bude potpuno ugašen požar, koji je lokalizovan "pred zoru", a izbio je u utorak po podne i zahvatio površinu između 10 i 15 hektara.

Marić je rekao da u požaru niko nije povređen i da objekti nisu ugroženi, a da su ntervenisala 22 vatrogasca i radnici preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "Srbijašume".

Požar u blizini varošice Ušće prethodno je izbio i 7. septembra na Ibarskoj magistrali između Kraljeva i Raške i tada je zahvatio više od 30 hektara borove šume.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.