Kolovozi suvi

Izvor: RTS, 15.Maj.2011, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolovozi suvi

Saobraćaj u Srbiji umerenog intenziteta, vreme vedro, a kolovozi suvi. Povremena obustava saobraćaja u neposrednoj blizini graničnog prelaza Brodarevo. Na granicama se čeka oko 15 minuta.

Prema podacima Auto-moto saveza Srbije, saobraćaj u Srbiji je jutros umerenog intenziteta i obavlja se bez većih problema po sunčanom i vedrom vremenu.

Na deonicama puteva koje prolaze kroz useke i klisure učestala je pojava odrona: najčešće na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i na drumovima u Ovčarsko-kablarskoj, Grdeličkoj, Sićevačkoj i Drenskoj klisuri.

Odrona ima na magistralnom putu koji od Surdulice vodi ka Vlasini.  Vozači treba da obrate pažnju i na tzv. udarne rupe koje, pri nešto većim brzinama, mogu da oštete vozilo ali i da ugroze bezbednost vozača i njihovih saputnika.

Na graničnim prelazima putnička vozila se u oba smera ne zadržavaju duže od 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije Zrenjaninske petlje na autoputu E-75, za saobraćaj će do 30. juna biti zatvoreno nekoliko uključenja i isključenja sa ovog druma.

Danas nema obustava saobraćaja na mostu preko Dunava kod Beške na autoputu E-75 Beograd-Novi Sad.

Zatvorena je deonica autoputa E-75 Beograd-Niš iza petlje Lasta u dužini od 1.600 metara u ka Nišu. Tokom radova na ovoj deonici, saobraćaj će se obavljati dvosmerno kolovoznom trakom od Niša prema Beogradu i neće biti pristupa Jugopetrolovoj pumpi u smeru ka Nišu.

Do 23. juna za saobraćaj će, na beogradskom mostu Gazela, biti zatvorene srednja i desna kolovozna traka autoputa E-75 u pravcu ka Nišu, kao i niz uključenja na most i isključenja sa mosta. Svim teretnim vozilima težim od 3,5 tone zabranjeno je da koriste most.

Do 31. maja, od dva do četiri ujutro na Gazeli će povremeno potpuno biti zatvarana saobraćajna traka iz smera Šida ka Nišu, a celokupan saobraćaj u tom smeru odvijaće se samo u krajnjoj levoj kolovoznoj traci smera ka Šidu.

Zbog rekonstrukcije autoputa E-75 kroz Begrad vozačima se generalno preporučuje da koriste obilaznicu oko glavnog grada ili aterantivne gradske pravce.

Na deonici magistralnog puta M-21 Prijepolje - Bijelo Polje, u neposrednoj blizini graničnog prelaza Brodarevo, saobraćaj se obustavlja od 9.30 do 12.30, od 14.30 do 17.30 i od 22.00 do 3.00.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.