Kiša i slab sneg, saobraćaj bez zastoja

Izvor: RTS, 09.Okt.2011, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša i slab sneg, saobraćaj bez zastoja

U južnim i jugoistočnim krajevima Srbije mestimično pada kiša, dok na Kopaoniku provejava slab sneg. Saobraćaj se obavlja bez zastoja. Zadržavanja putničkih automobila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Slab sneg provejava na Kopaoniku, a slaba kiša povremeno pada u severnim, južnim i jugoistočnim krajevima, gde su kolovozi mokri.

Na deonicama trasiranim kroz stenske useke i klisure učestala je pojava odrona.

Najčešći odroni su na Đerdapskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << magistrali, na deonicama kod Dobre i u blizini Donjeg Milanovca, zatim na Ibarskoj magistrali, kroz Ovčarsko-Kablarsku, Grdeličku, Sićevačku i Drensku klisuru, na magistralnim putevima M-24, deonica Kučevo-Majdanpek, M-2, deonica Kosovska Mitrovica - Ribariće - granica sa Crnom Gorom.

Zbog skidanja čeličnih skela sa mosta preko Dunava kod Beške, na autoputu E-75 Beograd - Novi Sad, saobraćaj će u subotu, nedelju, ponedeljak i utorak biti obustavljan u smeru od Novog Sada ka Beogradu u terminima od 9.00 do 10.30 i od 13.00 do 14.30. i vozila će morati da koriste alternativne pravce.

U suprotnom smeru, od Beograda ka Novom Sadu saobraćaj će se odvijati normalno.

Od 27. jula, za saobraćaj je zatvoreno uključenje na autoput E-75 iz pravca Zrenjanina ka Subotici. Alternativni pravac za sva vozila iz smera Zrenjanina ka Subotici je preko Temerinska petlje.

Zbog izvođenja radova od 30. septembra za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka u smeru Beograd-Šid, od petlje Tošin Bunar do KBC Bežanijska Kosa u dužini od 1600 metara. Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se na navedenoj deonici odvijati dvosmerno kolovoznom trakom od Šida ka Beogradu.

Nastavljaju se radovi na auto-putu E-75 kroz Beograd, pa se vozačima u tranzitu savetuje da koriste obilaznicu oko Beograda.

Zatvorena je naplatna rampa "Tranšped" na auto-putu Beograd-Niš, u smeru ka Nišu, zbog čega se vozila usmeravaju na sledeću naplatnu stanicu "Vrčin".

Za saobraćaj je zatvorena deonica autoputa E-75 u smeru od Niša ka Beogradu na delu Mokroluškog brda u dužini od 3.800 metara.

U toku su radovi na magistralnom putu M-22, deonica Zagrađe - Svračkovica i sanacije klizišta "Rudnik".

Zbog redovnog održavanja magistralnog puta M-22 (Ibarska magistrala), na sedam deonica od Rušnja do Lazarevca, saobraćaj se se obavlja naizmenično, slobodnom saobraćajnom trakom.

Zadržavanja putničkih automobila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Na Kopaoniku slab sneg, ponegde kiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2011

NOVI SAD -..Slab sneg provejava na Kopaoniku, a slaba kiša povremeno pada u severnim, južnim i jugoistočnim krajevima, gde su kolovozi mokri, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Na deonicama trasiranim kroz stenske useke i klisure učestala je pojava odrona...Najčešće se odroni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.