Ibarska: U sudaru jedan poginuo, šestoro povređeno

Izvor: OkRadio.rs, 10.Feb.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibarska: U sudaru jedan poginuo, šestoro povređeno

Jedna osoba preminula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali, kod Meljaka iza Lipovičke šume. Povređeno je šest osoba, od kojih dvoje dece. Do nesreće je došlo u sredu u 12.15 u smeru ka Čačku, kad su se sudarila dva putnička automobila. Jedna osoba je preminula na licu mesta, a tri osobe su teže povređene, dok su tri zadobile lakše povrede, od kojih je dvoje dece. Jedna povređena osoba je zaglavljena u vozilu i još se ne zna stepen povreda te osobe, rekli su Tanjugu u Hitnoj pomoći Barajevo.   Četiri sanitetska vozila su odvezla povređene na...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Jedna osoba poginula, šest povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Cafe.ba, 10.Feb.2016

Jedna osoba je poginula, dok je šest, među kojima dvoje djece, povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na Ibarskoj magistrali kod mjesta Meljak u beogradskoj opštini Barajevo.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.