Grand Motors: Servisna akcija klima

Izvor: B92, 05.Jul.2011, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grand Motors: Servisna akcija klima

Od 1. do 31. jula u svojim servisnim radionicama na Novom Beogradu i na Petlovom brdu (kraj Ibarske magistrale) Grand Motrors nudi mogućnost kontrole i dopune klima uređaja (3.990 dinara, sa PDV-om) i dezifekcije ventilacionih kanala u klima sistemu (1.490 dinara).

"Ukoliko se vlasnik odluči za akcijsku ponudu, u ovim radionicama će besplatno obaviti i kompletnu proveru vozila, a za usluge i delove za koje se tom prilikom ustanovi da je potrebna zamena, Grand Motors odobrava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 10 odsto popusta", kažu iz ove kompanije.

Kontrola klima-uređaja će tokom jula biti moguća i u servisnim radionicama Grand Motorsa u Nišu i Subotici, a zainteresovanima se preporučuje da se o uslovima informišu u neposrednom kontaku sa poslovnim jedinicama u ovim gradovima.

Generalni uvoznik Fordovih vozila podseća da je pravilno funkcionisanje klima-uređaja od višestrukog značaja: "Pri visokim dnevnim temperaturama rashlađena kabina pruža prijatan osećaj vozaču i saputnicima, ali bitno utiče i na psiho-fizičko stanje vozača, a time posredno i na bezbednost u saobraćaju".

"Vlasnicima se takođe preporučuje i periodična dezinfekcija ventilacionih kanala, pre svega zbog očuvanja zdravlja, jer se na njihove „zidove", osim prašine, često talože i bakterije, koje mogu da dospeju i u unutrašnjost vozila. Ne treba zaboraviti da su upravo zaprljani ventilacioni kanali uzročnik neprijatnih mirisa u kabini".

Ugradnja klime od 1.500 do 2.500 €

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.