04.07.2011 ::: Grand Motors: Promo cena za kontrolu klime, popust na ostale radove

Izvor: AutoMagazin, 04.Jul.2011, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

04.07.2011 ::: Grand Motors: Promo cena za kontrolu klime, popust na ostale radove

Od 1. do 31. jula u svojim servisnim radionicama na Novom Beogradu i na Petlovom brdu (kraj Ibarske magistrale) Grand Motrors, po promotivnim cenama, nudi mogućnost kontrole i dopune klima uređaja (3.990 dinara, sa PDV-om) i dezifekcije ventilacionih kanala u klima sistemu (1.490 dinara).

Nastavak na AutoMagazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grand Motors: popust na kontrolu i dopunu klima uređaja

Izvor: AutoBlog, 05.Jul.2011, 00:25

Grand Motors, generalni uvoznik Fordovih vozila (www.ford.rs) podseća da je pravilno funkcionisanje klima uređaja od višestrukog značaja: pri visokim dnevnim temperaturama rashlađena kabina pruža prijatan osećajaj vozaču i saputnicima, ali bitno utiče i na psiho-fizičko stanje vozača, a time...

Nastavak na AutoBlog...

Promo cena za kontrolu klime

Izvor: Autoportal.rs, 05.Jul.2011

Od 1. do 31. jula u svojim servisnim radionicama na Novom Beogradu i na Petlovom brdu (kraj Ibarske magistrale) Grand Motrors, po promotivnim cenama, nudi mogućnost kontrole i dopune klima uređaja i dezinfekcije ventilacionih kanala.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.