Građani Ljiga protiv izručenja deteta Nataše Matijević

Izvor: Blic, 14.Okt.2013, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani Ljiga protiv izručenja deteta Nataše Matijević

Više stotina stanovnika Ljiga danas je povremeno blokiralo Ibarsku magistralu u tom mestu, u znak podrške sugradjanki Nataši Matijević, nakon odluke lokalnog suda da ona vrati ćerku suprugu Robertu Matijeviću, državljaninu Hrvatske, s kojim vodi brakorazvordnu parnicu.

Gradjani su u 11 sati započeli protestnu šetnju ispred nadlažnog suda u Ljigu, nakon čega su stigli da raskrsnice na Ibarskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << magistrali u Karadjordjevoj ulici i blokirali put.

Mirnim protestom gradjani traže od države da ne dizvoli predaju ćerke Matijevićeve, koja je napustila supruga zbog nasilja i bila smeštena u zagrebačkoj sigurnoj kući.

Učesnici protesta ističu da ne protestuju samo protiv lokalnog suda u Ljigu, već i celog pravosudnog sistema Srbije koji se, kako navode, "poneo maćehinski" i nije stao u odbranu prava za normalan život Nateše i Matijević i njene ćerke Ree.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani Ljiga ne daju malu Reu Matijević

Izvor: Mondo, 14.Okt.2013

U Ljigu je više stotina građana danas blokiralo Ibarsku magistralu u znak podrške sugrađanki Nataši Matijević, nakon..

Nastavak na Mondo...

Građani Ljiga ne daju da se Rea Matijević vrati ocu

Izvor: Večernje novosti, 14.Okt.2013

LjIG - Više stotina stanovnika Ljiga, koji su danas povremeno blokirali Ibarsku magistralu u tom mestu, završili su protest u znak podrške sugrađanki Nataši Matijević koja, nakon odluke lokalnog suda, treba da vrati ćerku suprugu Robertu Matijeviću državljaninu Hrvatske, s kojim vodi brakorazvodnu...

Nastavak na Večernje novosti...

Ljižani protiv „otmice” male Ree

Izvor: Politika, 14.Okt.2013

Sa protestnog skupa održanog ispred zgrade suda meštani ove varoši zatražili od najviših državnih i sudskih organa da spreče da jedno dete, naš državljanin, bude oduzeto od majke i odvedeno u drugu zemlju..Ljig – Pred zgradom sudske jedinice u Ljigu juče se okupilo nekoliko stotina građana...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.