Devojka poginula u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Blic, 22.Feb.2011, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka poginula u saobraćajnoj nesreći

BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali kod Lipovičke šume, nedaleko od Beograda, poginula je S.R. (1983) vozač automobila mađarskih registarskih oznaka.

Sudar autobusa "Laste" i automobila marke "klio", mađarskih registarskih oznaka, dogodio se u 16.25 sati, rečeno je u Birou za komunikacije MUP-a Srbije.

Udes se dogodio kada je Sonja R (28), vozač automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "klio", najverovatnije izgubila kontrolu nad vozilom.

Automobil se zarotirao i bočno udario u autobus koji je dolazio iz suprotnog smera, iz pravca Beograda, a od siline udarca, mlada žena je izgubila život na mestu udesa.

Niko od putnika u autobusu koji je saobraćao na relaciji Beograd-Lazarevac nije povređen, a saobraćaj je na delu Ibarske magistrale kod Lipovačke šume na kratko bio obustavljen zbog uviđaja.

Povezane vesti: Poginula žena u udesu u Čačku Begunac povredio policajce Poginuo mladić u udesu na Ibarskoj magistrali U udesu kod Inđije poginuo pukovnik VS Poginuo vozač

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.