Crno Kraljevo: Kamion sleteo s puta, bus na boku

Izvor: Mondo, 25.Feb.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno Kraljevo: Kamion sleteo s puta, bus na boku

Vozač kamiona novopazarske registracije poginuo je danas oko 16 sati na Ibarskoj magistrali u selu Cvetke kod Kraljeva. Nedaleko odatle, u autobusu koji se ranije danas prevrnuo na putu Čačak - Kraljevo jedna osoba je povređena.

Foto: MONDO/Mihaela Šljukić Bandović Ilustracija

Kamion je sletelo u jarak pored kolovoza, a prema nezvaničnim informacijama, uzrok smrti nije od posledica udesa, već se sumnja da je vozač tokom upravljanja vozilom dobio infarkt.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Saobraćajna policija PU Kraljevo je obavila uviđaj a telo poginulog vozača je poslato na obdukciju.

Prethodno je u rano podne na putu Kraljevo -- Čačak autobus kraljevačkih registarskih tablica sleteo s puta i prevrnuo se na bok.

U nesreći, koja se dogodila oko 12.40 sati, povređenom licu je ukazana lekarska pomoć, a saobraćaj nije bio obustavljen, navode u MUP-u.

Užas kod Leskovca: "Golfom" u autobus pun putnika

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA KOD KRALJEVA Kamion sleteo s puta, vozač preminuo

Izvor: Blic, 25.Feb.2018

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 16.30 sati na putu Kraljevo - Čačak, u mestu Cvetke, preminuo je vozač kamiona. Nije poznat uzrok smrti, ali najverovatnije se vozaču slošilo u toku vožnje, pa je sleteo s puta. Najverovatnije se radi o infarktu...Kako nezvanično saznajemo u policiji,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.