Bivši radnici blokirali magistralu kod Kraljeva

Izvor: NaDlanu.com, 13.Mar.2012, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši radnici blokirali magistralu kod Kraljeva

KRALJEVO, 13. marta 2012. (Beta) - Oko 200 bivših radnika kraljevačkog Magnohroma blokiralo je oko 11 sati Ibarsku magistralu kod Kraljeva tako da su putni pravci prema Beogradu, Prištini i niškom autoputu zatvoreni za saobraćaj.

KRALJEVO, 13. marta 2012. (Beta) - Oko 200 bivših radnika kraljevačkog Magnohroma blokiralo je oko 11 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Ibarsku magistralu kod Kraljeva tako da su putni pravci prema Beogradu, Prištini i niškom autoputu zatvoreni za saobraćaj.Jedan od demonstranata, Dušan Vuković, rekao je agenciji Beta da će blokada trajati dva sata i da bivši radnici traže isplatu 18 zarada."Gradonačelnik Kraljeva (Ljubiša Simović) je ljut na nas zbog blokade mosta, ali mi moramo da nadjemo način da ga ubedimo da nam pomogne u rešavanju našeg problema", rekao je Vuković.Policija je demonstrante koji blokiraju Ibarsku magistralu upozorila da je to krivično delo. Na mestu blokade nalaze se i pripadnici policije. Stvorena je kolona vozila koja ne mogu da prodju zbog blokade.Za sada nema incidenata. Bivši radnici su od gradskih vlasti tražili da im obezbede autobuse kako bi u petak došli u Beograd na razgovore u ministarstvima ekonomije i finansija i Agenciji za privatizaciju.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.