Zavirite u novi Hyundai i20 FOTO

Izvor: B92, 26.Feb.2020, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u novi Hyundai i20 FOTO

Hyundai je objavio prve zvanične fotografije enterijera novog i20.

Kada je prošle sedmice predstavio novu generaciju svog potkompaktnog hečbeka, korejski proizvođač je objavio dizajnerski crtež putničke kabine. Ova skica nam je donekle pružila uvid u izgled unutrašnjosti automobila, ali tek sa prvim zvaničnim fotografijama enterijera možemo da steknemo pravu sliku o "kokpitu".

Novi i20 ima tehnološki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i stilski unapređenu putničku kabinu, sa manje fizičkih komandi i većom zastupljenošću digitalnih ekrana.

Na prvim fotografijama predstavljena je bogato opremljena verzija automobila, sa dva velika displeja - jednim na instrument tabli i drugim centralno postavljenim, sa funkcijama i komandama multimedijalnog sistema.

Oba su dijagonale 10,25 inča.

Ekran sa instrumentima omogućava simulaciju klasičnih analognih satova brzinomera i obrtomera, dok se centralni nalazi na vrhu komandne table, iznad ventilacionih otvora. Nije u potpunosti uklopljen u kokpit, već više štrči poput tableta. Ipak, za razliku od nekih drugih proizvođača, ne deluje kao da je tek "prilepljen" na tablu.

Digitalna instrument tabla ima nekoliko prikaza, sa različitim bojama: plava za Normal, zelena za Eco i narandžasta za Sport mod.

Multimedijalni sistem je kompatibilan sa funckijama Android Auto i Apple Car Play, pa će korisnici lako povezati i integrisati svoje smartfon uređaje dok su u automobilu.

Među doplatnim opcijama su i Bose audio-sistem sa 8 zvučnika, kao i bežični punjač mobilnog telefona.

Inače, na prvim promo fotografijama unutrašnjosti prikazana je verzija i20 sa automatskim klima-uređajem i automatskim menjačem.

Što se tiče bazične varijante i jeftinijih paketa opreme, očekuje se da će oni imati klasične analogne instrument satove i manji ekran multimedijalnog sistema.

Novi Hyundai i20 debituje početkim marta na Salonu automobila u Ženevi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zavirite u novi Hyundai i20

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2020

Hyundai je objavio prve zvanične fotografije enterijera novog i20.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.