Uslikan Hyundai Veloster Turbo sa centralno postavljenim motorom

Izvor: Autorepublika.rs, 29.Mar.2015, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uslikan Hyundai Veloster Turbo sa centralno postavljenim motorom

Hyundai Veloster sigurno je jedan od najčudnije dizajniranih automobila, ali morao priznati veoma dopadljivog dizajna. U Južnoj Koreji primećen je pred produkcijski model Hyundaija Veloster Turbo koji po svemu sudeći ima centralno smešten motor.

Na prvi pogled može se videti wide body kit, koga ističe agresivni prednji gril, i ozbiljniji „usisi“. Međutim, primetna je i jedna osnovna razlika u poređenju na običan Veloster, a to je odsustvo jednih vrata. Naime, Hyundai Velostr ima sa jedne strane jedna vrata, dok sa druge strane ima par vrata, kako bi putnici nesmetano ušli, tj. seli na zadnji red sedišta.

Pomalo neobičan dizajn, ali isti taj dizajn bio je i osnovni „key selling point“ ovog modela kada je izašao. Kako god, model koji je viđen u Koreji sada je već jasno da pripada kupe familiji sa dvoja vrata.
Više informacija mogli bi da imamo uskoro, ali realno ako bude baziran na koncept vozilu Veloster “Midship” predstavljenom prošle godine, obećavaće. Podsećanja radi “Midship” model ima 2,0 litarski turbo motor sa 300KS.

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.