Nosi oznaku 45 i ima retro dizajn, a nije Yugo

Izvor: B92, 05.Sep.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nosi oznaku "45" i ima retro dizajn, a nije Yugo

Korejski Hyundai oživeo je uspomene na svoj model koji se krajem 1980-ih, pored Yuga i drugih automobila, viđao i na našim putevima.

Hyundai Pony je bio prvi model preko kojeg su se ljubitelji automobila u bivšoj Jugoslaviji upoznali sa ovom korejskom markom. Bilo je to krajem 1980-ih kad je Pony sa Mitsubishijevom mehanikom stigao i na naše tržište.

Sada se Pony vraća, i to u obliku retro koncepta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hyundai 45 koji dizajnersku inspiraciju vuče upravo od svojih prvih modela. Da budemo iskreni, tu se više misli na prvi Pony iz 1970-ih, sa zadnjim pogonom, a manje na kasnija izdanja u svetu poznata pod imenom Excel.

Nova tizer fotografija prvi put otkriva i lice automobila (u odrazu stakla), ali i bočnu liniju, bez klasičnih retrovizora. Za više detalja treba se strpeti do 10. septembra, za kada je zakazana premijera, a Hyundai 45 zatim će biti izložen na frankfurtskom auto-salonu (12-22. septembra).

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nosi oznaku "45" i ima retro dizajn, a nije Yugo

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Sep.2019

Korejski Hyundai doživio je uspomene na svoj model koji se krajem 1980-ih, pored Yuga i drugih automobila, viđao i na našim putevima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.