J.D. Power nagrade za Hyundai Tucson i Genesis

Izvor: Nacionalna klasa, 29.Okt.2016, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

J.D. Power nagrade za Hyundai Tucson i Genesis

Hyundai Tucson i Genesis su proglašeni od strane J.D. Power naboljim po zadovoljstvu korisnika tehnologijom u kategorijama manjih vozila i vozila srednje veličine premium segmenta. Istraživanje je razmatralo zadovoljstvo korisnika upotrebom ugrađenih tehnologija.

Svaki od modela prevazišao je konkurenciju u svojim segmentima. Tucson je najbolje ocenjen u šest kategorija: zaštita od sudara, comfor i udobnost, pomoć u vožnji, zabava i mogućnosti povezivanja, navigacija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nacionalna klasa << Genesis je pobedio 20 konkurenata u svom segmentu.

“Vozačima su najvažnije napredne tehnologije namenjene udobnosti i bezbednosti. Veoma smo srećni što naši modeli prevazilaze očekivanja kupaca u svojim segmentima.” Rekao je Mircea Gradu, direktor razvoja i kvaliteta u Hyundai Motor America. “Hyundai Motor je posvećen pružanju boljih tehnoloških rešenja svojim korisnicima. Među prvima smo standardizovali ugradnju sistema kao što su AEB, LDWS, Apple CarPlay i Android Auto.”

Tucson je opremljen naprednim sigurnosnim funkcijama kao što su sistem za sprečavanje napuštanja vozne trake (LDWS), sistem za otkrivanje vozila u mrtvom uglu (BSD) i sistem za automatsko kočenje (AEB). Tucson takođe nudi LCD ekran osetljiv na dodir dijagonale 5” i kameru za hod unazad u standardnoj opremi.

Genesis sadrži paket aktivnih tehnlogija za povećanje bezbednosti kao što su sistem za automatsko kočenje u hitnim situacijama (AEB), automatski tempomat sa sistemom za upozernje prilikom napuštanja vozne trake (LDWS), sistem za pomoć zadržavanja vozila u traci (LKA), sistem za otkrivanje vozila u mrtvom uglu (BSD), elektronsku kontrolu stabilnosti (ESC)… Genesis takođe poseduje i sistem za skretanje u slučaju nužde koji automatski menja podešavanje kontrole stabilnosti kako bi ga prilagodio skretanju u slučaju nužde i izbegao čeoni sudar.

Izvor: Hyundai

Nastavak na Nacionalna klasa...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nacionalna klasa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nacionalna klasa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.