Hyundai testira revolucionarni sistem: Parkiranje kao od šale VIDEO

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 10:03

Hyundai testira revolucionarni sistem: Parkiranje kao od šale VIDEO

Sa ovim sistemom postoji onoliko opcija koliko želite, od dijagonalne vožnje, okretanja za 360 stepeni "u mestu", pa sve do maksimalnog lakog bočnog (paralelnog) parkiranja.

Hyundai Mobis je objavio novi snimak prototipa modela Ioniq 5 sa ​​e-Corner sistemom u akciji. Ideja je da se pokaže da se točkovi mogu okrenuti za 90 stepeni i tako olakšati manevre parkiranja.

Sistem koji je razvila južnokorejska kompanija sastoji se od modula "e-corner" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na svakom točku. Ovaj modul kombinuje sistem upravljanja, kočenja, vešanja i pogona u svakom točku i zapravo je prvi put prikazan 2018.

Iako još nije spreman za proizvodnju, Hyundai želi da ga na kraju ugradi u svoje buduće automobile.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.