Hyundai priprema manji SUV

Izvor: AutoBlog, 23.Sep.2013, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hyundai priprema manji SUV

Hyundai priprema novi, manji SUV model, koji će u paleti ovog južnokorejskog proizvođača zauzeti mesto ispod aktuelnog ix35. Novi Hyundaijev mali SUV za sada još nema ime (mada su neki sajtovi ranije nezvanično pominjali naziv ix25), a među njegovim rivalima će se naći i Nissan Juke. Po nekim ranijim najavama, ovaj novi Hyundai SUV bi trebalo da se prodaje i u Evropi.   Premijera se u svakom slučaju očekuje tokom sledeće godine, a što se dizajna tiče, on bi mogao da bude inspirisan Hyundai Curb conceptom sa Salona automobila u Detroitu 2011. godine (imao je 1.6 GDI motor sa 175KS i 229 Nm). Ivan...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Hyundai priprema manji SUV

Izvor: Capital.ba, 24.Sep.2013, 08:41

SEUL, Hyundai priprema novi, manji SUV model, koji će u paleti ovog južnokorejskog proizvođača zauzeti mjesto ispod aktuelnog ix35. Novi Hyundaijev mali SUV za sada još nema ime (mada su ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.