Hyundai prikazao vernu skicu nove Elantre

Izvor: Autorepublika.rs, 19.Avg.2015, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hyundai prikazao vernu skicu nove Elantre

Hyundai je prikazao dizajnerski crtež nove Elantre koja bi trebala da se pojavi tokom 2016. godine. U odnosu na neke prilično neprecizne crteže poput one za Kiu Sportage, Hyundai je pokazao prilično realističnu skicu. Po svemu sudeći, Hyundai je odlučio da Elantru pomeri za stepenicu više kada je reč o dizajnu i kvalitetu vozila.

U tom smislu, kompaktni sedan kreće se stopama limuzine Genesis čiju je najnoviju generaciju kompanija predstavila uz slogan “više luksuza za manje novca”. Otuda ne čudi da su prednja maska i farovi sa LED dnevnim svetlima dizajnirani po ugledu na Hyundaijevu limuzinu iz višeg segmenta. Proizvođač za sada nije izneo više detalja, ali očekuje se da će i unutrašnjost Elantre biti značajno unapređena u odnosu na aktuelni model.
Među novinama verovatno će biti multimedijalni sistem sa osmoinčnim ekranom osetljivim na dodir koji će imati podršku Android Auto i Apple Car Play sistema povezivosti sa mobilnim uređajima. Od savremenih tehnologija koje doprinose većoj bezbednosti, na raspolaganju će biti uređaj za otkrivanje pešaka na putu ispred vozila, sistem automatskog kočenja u slučaju opasnosti, kao i upozorenje na druge automobile u mrtvom uglu.

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.