Hyundai predstavio sportski Tucson N Line

Izvor: B92, 27.Jan.2021, 18:18

Hyundai predstavio sportski Tucson N Line

N Line porodica marke Hyundai dobila je novog člana – Tucson.

S obzirom da se ne radi o "čistokrvnom" N modelu, Tucson je dobio uglavnom vizuelna poboljšanja, ali i elektronske komponente, specijalno podešene za N Line.

Inženjeri su uspeli da smanje vibracije i osiguraju "više agilnosti", pa bi Tucson N Line u "normal modu" trebalo da bude jednako udoban kao i standardni Tucson, ali i ponuditi drugačije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iskustvo aktiviranjem "sport moda".

Hyundai tvrdi da se menjačč Tucsona N Line ponaša drugačije u različitim modovima vožnje, a upravo to je rezultat optimizacije. Svaki točak se kontroliše individualno, čime se smanjuje naginjanje i vertikalno kretanje.

Tucson N Line izgleda agresivnije od standardnog zahvaljujući svojoj poboljšanoj karoseriji, dvostrukim završecima izduvnih cevi i setu 19-inčnih felni.

Promena ispod haube nije bilo, što znači da se Tucson N Line može dobiti sa 1,6-litarskim turbobenzincem sa ili bez blage hibridne tehnologije, a u ponudi su verzije od 150 i 180 KS.

Tu je i 1,6-litarski dizel s blagom hibridnom tehnologijom, koji isporučuje 136 KS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.