Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Mar.2011, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Hyundai ix20' dobio pet zvezdica za bezbednost (foto)

Kompanija "Hyundai" saopštila je danas da je- Evropski program za ocenjivanje novih automobila "Euro NCAP" sa maksimalnih pet zvezdica za bezbednost ocenio njen automobil "ix20". Ovo je četvrti "Hyundai" koji je dobio to prestižno priznanje za bezbednost, pored modela "i20", "i30", "ix35".

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hyundai ix20 dobio maksimalnih 5 zvezdica za bezbednost

Izvor: AutoBlog, 17.Mar.2011

Euro NCAP testovi  pokazali da je bezbednost Hyundaijevog modela ix20 na najvišem nivou.Najnoviji Hyundaijev model ix20 prema nedavno objavljenim rezultatima Euro NCAP testova dobio je maksimalnih 5 zvezdica za bezbednost.  Ovo je četvrti model u Hyundaijevoj gami koji je dobio ovo prestižno...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.