Hyundai Tucson /ix35 tizovan u oficijelnom video materijalu uskoro premijera u Ženevi

Izvor: Moto.rs, 04.Feb.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hyundai Tucson /ix35 tizovan u oficijelnom video materijalu uskoro premijera u Ženevi

Hyundai je objavio prvu dizajnersku skicu i tizer video za svoj nastupajući 2016 Tucson /ix35 SUV model. Ovaj model će biti u potpunosti prikazan tokom konferencije za štampu kompanije Hyundai u Ženevi 3. marta ove godine.

SUV karakteriše snažan i atletski dizajn i ponosan stav pri čemu vozilo posduje „tekuće“ površine, snažne proporcije, oštre linije i kompanijinu heksagonalnu rešetku motora. Prethodni >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << izveštaji su sugerisali da će potpuno novi crossover biti ponuđen sa širokim opsegom benzinskih motora čija izlazna snaga bi mogla da bude između 140 i 170ks i nekoliko dizela čija bi snaga bila između 116 i 184ks. Očekuje se i verzija sa gorivim ćelijama.

foto © Hyundai

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.