Hyundai Motor Company proglašen za jedan od najboljih zelenih brendova u 2011.

Izvor: AutoBlog, 24.Avg.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hyundai Motor Company proglašen za jedan od najboljih ''zelenih'' brendova u 2011.

Hyundai je od strane kompanije ''Interbrand''-svetski poznate konsultanske kuće proglašen za jedan od najboljih svetskih ''zelenih'' brendova imajući u vidu Blue Drive ekološku liniju proizvoda i strategiju kompanije i njenog rukovodstva vezanu za razvojnu tehnologiju vozila sa 0 emisijom CO2.Smanjenje emisije štetnih gasova je postala jedna od ključnih tema kada je reč o automobilskoj industriji ne samo u svetu nego i kod nas pa se sve veći broj konsultanskih kuća bavi analizom koje kompanije i u kojoj meri vode računa o očuvanju životne sredine. Prema istraživanju konsultanske kuće ''Interbrand'' Hyundai se našao na samom vrhu liste kompanija koje na razne načine nastoje da očuvaju životnu okolinu. ''Interbrend'' ...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

24.08.2011 ::: Hyundai proglašen za jedan od najboljih “zelenih” brendova

Izvor: AutoMagazin, 24.Avg.2011

Hyundai je od strane kompanije ''Interbrand''-svetski poznate konsultanske kuće proglašen za jedan od najboljih svetskih ''zelenih'' brendova imajući u vidu Blu Drive ekološku liniju proizvoda i strategiju kompanije i njenog rukovodstva vezanu za razvojnu tehnologiju vozila sa 0 emisijom CO2..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.