Hyundai HND-9 Concept i zvanično

Izvor: AutoBlog, 28.Mar.2013, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hyundai HND-9 Concept i zvanično

Hyundai je za mesto premijere svog novog koncepta sportskog kupea HND-9 izabrao domaći Sajam automobila u Seulu koji se održava od 28. marta do 7. aprila. Za HND-9 Concept je bio zadužen Hyundaijev centar za istraživanje i razvoj u Namyangu u Južnoj Koreji, a kako stvari sada stoje, koncept najavljuje kako bi mogao da izgleda neki novi sportski kupe ove kompanije (naravno, bez "butterfly" vrata kakva se nalaze na ovom konceptu). Za pogon je izabran 3,3 litarski turbo GDi motor sa direktnim ubrizgavanjem (razvija 370KS), uparen sa osmostepenim automatskim menjačem, a pogon je na zadnje točkove (inače od 22 inča). Što se tiče dimenzija, HND-9 Concept je dugačak 4695 mm, širok 1890 mm, visok 1340 mm, dok međuosovinsko rastojanje...
Pogledaj vesti o: Hyundai

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Aždaja iz Hjundaija: "HND-9" koncept

Izvor: Blic, 28.Mar.2013

Novi "HND-9" koncept sportski kupe iz Hjundaija je danas predstavljen na Sajmu automobila u Seulu, a njegovim futurističkim dizajnom dominira prednja rešetka koja izgleda kao da će da proguta pešake.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.