Da li biste kupili automobil preko interneta?

Izvor: B92, 12.Nov.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste kupili automobil preko interneta?

Hyundai i digitalni maloprodajni lanac Rockar, započeli su u Velikoj Britaniji nov način prodaje automobila ovog proizvođača - pomoću aplikacije za mobilne uređaje.

"Rockar Hyundai" predstavlja novi pristup nabavci automobila namenjen savremenim klijentima, koji su navikli da kupuju preko interneta.

Ovaj sistem omogućava korisnicima aplikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da istražuju modele, da zakažu test vožnje, da zakažu zamenu nekog automobilskog dela u servisu, da zamene svoje staro vozilo za novi Hyundai – da plate gotovinom ili putem različitih finansijskih paketa.

Aplikaciji se pristupa preko web adrese rockar.com, a kupovina se može obaviti za samo pet minuta pomoću računara, tableta ili pametnog telefona.

Online portal podržan je od strane prodavnice koja se nalazi u gradu Bluvoter, u Kentu, mestu koja godišnje privuče preko 27 miliona posetilaca i koje predstavlja jedan od najvećih trgovinskih centara u Velikoj Britaniji.

Razvoj Rockar Hyundai digitalne platforme trajao je dve godine, a klijenti prilikom kupovine nisu u obavezi da razgovaraju ni sa kim ako to ne žele.

"Tradicionalni auto-dileri uvek će imati ključnu ulogu kada je kupovina novih automobila u pitanju, međutim, ova onlajn aplikacija kao i digitalna prodavnica daju korisnicima i druge izbore", kaže predsednik i generalni direktor kompanije Hyundai za Veliku Britaniju, Toni Whitehorn.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.