Borković ostaje u Evropa TCR šampionatu i Targetu

Izvor: RTS, 06.Mar.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borković ostaje u Evropa TCR šampionatu i Targetu

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković i ove sezone voziće evropski TCR šampionat kao vozač "NIS Petrol Racing tima" u saradnji sa "Target Competition timom". Nova sezona startuje 27. aprila na stazi Hungaroring u Mađarskoj.
Borković je bio želja nekoliko timova i različitih šampionata, ali nije imao dilemu i poverenje je ponovo dao Targetu i automobilu " >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Hyundai i30 N" sa kojim je prošle sezone osvojio drugo mesto u ekipnoj konkurenciji.

"Target je u prošloj sezoni pokazao profesionalnost i ogromno iskustvo. Odlično smo se našli i uigrali, "Hyundai" mi je sjano legao i siguran sam da ova godina može da bude samo bolja. Nije bilo dvoumljena ni oko šampionata, TCR Evropa nudi velike mogućnosti, a konkurencija je izuzetno jaka. Apsolutno sam spreman da ovo bude moja godina", izjavio je Borković, koji je prošlu sezonu u pojedinačnoj konkurenciji završio na trećem mestu.
Nova sezona startuje 27. aprila na stazi Hungaroring u Mađarskoj.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borković: Ova godina može biti samo bolja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2019

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković ove sezone voziće evropski TCR šampionat, za titulu najboljeg na Starom kontinentu. Naš as nije menjao dobitnu kombinaciju tako da i ove godine nastupa kao vozač NIS Petrol Racing tima u saradnji sa Target Competition timom u automobilu Hyundai i30 N...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.