Auto Bild: Hyundai najkvalitetniji

Izvor: B92, 23.Jan.2012, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto Bild: Hyundai najkvalitetniji

U najnovijem, nedavno objavljenom izveštaju nemačkog automobilskog magazina Auto Bild za 2011, Hyundai je, drugu godinu za redom, proglašen za najkvalitetniji automobilski brend. Ovo priznanje Hyundai je dobio na osnovu opširne analize pouzdanosti vozila, dugoročnog kvaliteta i zadovoljstva kupaca.

Analiza kvaliteta je vršena na osnovu različitih kriterijuma. Reč je o povratnim informacijama od 8.610 vlasnika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << automobila, garancije proizvođača, broja opozvanih vozila i podataka iz nemačkog TV –Techniche Uberwachung Verein (Udruženje za tehnički kontrolu) koje obuhvata bazu podataka od 7,5 miliona pregledanih vozila.

U izveštaju, Auto Bild Qualitatsreport, u obrazloženju nagrade piše da se "Hyundai drugu godinu za redom našao na prvom mestu jer konstantno poboljšava kvalitet svojih automobila, usluga i korisničku podršku.”

Vozili smo Hyundai i40 Wagon 1.7 CRDi

Hyundai Elantra: nagrada Autobest

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.