Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2022, 12:32

Vozio pod dejstvom kanabisa

Pripadnici saobraćajne policije u Čačku, zaustavili su prošle noći i iz saobraćaja isključili 46.godišnjeg vozača automobila marke "BMW" zbog vožnje pod dejstvom kanabisa, kako je utvrđeno droga testom.Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhvaćen još jedan drogirani vozač

Izvor: B92, 16.Feb.2022

Pripadnici saobraćajne policije u Čačku sinoć su zaustavili i isključili iz saobraćaja četrdesetšestogodišnjeg vozača koji je u Preljini, kako je utvrđeno droga testom, upravljao automobilom marke "BMV" pod dejstvom kanabisa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.