Izvor: RTS, 16.Avg.2022, 16:13

Uhapšen zbog sumnje da je automobilom udario pešaka, pa pobegao sa lica mesta

Beogradska policija uhapsila je muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
Sumnja se da je V. S. (1983) u ponedeljak uveče u Ulici vojvode Stepe Stepanovića u Kaluđerici izgubio kontrolu nad vozilom marke "reno trafik", izleteo s kolovoza na trotoar i udario šezdesettrogodišnjeg pešaka, a potom pobegao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << s lica mesta, saopšteno je iz MUP-a.
Pešak je s teškim telesnim povredama prevezen u Urgentni centar.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE UDARIO PEŠAKA U KALUĐERICI Popeo se na trotoar, udario ženu i dodao gas

Izvor: Blic, 16.Avg.2022

Muškarac V. S. (39) uhapšen je zbog sumnje da je sinoć u Ulici vojvode Stepe Stepanovića u Kaluđerici izgubio kontrolu nad vozilom marke "reno trafik", izleteo s kolovoza na trotoar i udario šezdesettrogodišnjeg pešaka, a potom pobegao s lica mesta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.