Udes u Futogu: Mladić kvadom naleteo na BMW

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2021, 14:02

Udes u Futogu: Mladić kvadom naleteo na BMW

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se jutros, nešto pre 9 sati, u Futogu na uglu Ulica Branka Radičevića i Zdravka Čelara. Do udesa je došlo kada je mladić star 26 godina iz sporedene ulice kvadom naleteo na BMW, nakon čega je podleteo pod točkove automobila, prenosi Blic.

Prisebnošću građana koji su dovezli viljuškar sa obližnjeg stovarišta spasen je život mladića kog su uspeli da oslobode ispod vozila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Na lice mesta izašla je policija, hitna pomoć i vatrogasci.

Ekipa hitne pomoći intervenisala je oko 8 časova i 50 minuta, a na licu mesta zatekli si mladića u teškom stanju, rekao je doktor Zoran Krulj portaprol te ustanove. On je prevezen u UC KCV na odeljenje reanimacije na dalje lečenje i dijagnostiku.

U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, primljen je pacijent M. K. sa teškim telesnim politraumatskim povredama.

Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i nalazi se u Urgentnom centru na daljem lečenju, kazao je  Siniša Knežević, portparol KCV-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.