Izvor: CrnaHronika.rs, 24.Dec.2012, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo na Novom Beogradu

U Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu večeras se dogodilo ubistvo, nezvanično je potvrđeno agenciji Beta.Ubistvo se desilo između pretposlednje i poslednje stanice autobuske linije 95 i ostalih. Na mestu događaja se nalaze dva policijska vozila i vozilo hitne pomoći.
Uviđaj je u toku, a na licu mesta se nalazi i crveno vozilo marke “punto”, na kojem je razbijen prozor na strani vozača i kojem su još upaljena svetla.
Osoba je ubijena dok je bila u parkiranom automobilu. Više podataka o tome će, kako je nezvanično najavljeno, biti rečeno na konferenciji za novinare kasnije večeras.
Izvor: blic

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Povezane vesti

Ubijen muškarac na Novom Beogradu

Izvor: Studio B, 24.Dec.2012

31-godišnji Miloš Lj. ubijen je nešto posle 20 sati u parkiranom automobilu na uglu ulica Jurija Gagarina i dr Ivana Ribara. ..Kako saznajemo, Miloš Lj. upucan je sa najmanje pet metaka iz pištolja dok je pokušavao da pokrene auto i telefonirao, kada mu je prišao nepoznati napadač sa fantomkom...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.