Izvor: RTS, 23.Maj.2022, 19:21

Teška nesreća na Pančevačkom mostu, poginule dve osobe

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Pančevačkom mostu, dve osobe su poginule kada je kabina teretnog vozila pala preko mosta.
Sudar između putničkog i terentog vozila se dogodio u 18.20 u traci prema gradu, a kako je rečeno u MUP, kabina teretnog vozila se nakon udara odvojila od kamiona i probila zaštitnu ogradu na mostu.

Prema nezvaničnim informacijama, dve osobe koje su se nalazile u kabini teretnog vozila su poginule.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />U saobraćajnoj nesreći su učestvovali kamion i vozilo marke BMV, nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao strani državljanin.
Saobraćaj na Pančevačkom mostu u pravcu ka gradu je i dalje obustavljen, dok se na suprotnoj strani ka Pančevu odvija neometano. Na mestu događaja policija vrši uviđaj, a tu su i ekipe vatrogasaca i hitne pomoći.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća na Pančevačkom mostu: Dvojac upao u Dunav i poginuo

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2022

BEOGRAD - U teškoj saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom mostu preko Dunava u Beogradu dvije osobe su upale u rijeku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dve osobe poginule u sudaru na Pančevačkom mostu

Izvor: Beta, 23.Maj.2022

 U sudaru putničkog vozila i kamiona na Pančevačkom mostu večeras oko 18.20 stradale su dve osobe, potvrdjeno je u Hitnoj pomoći.Stradali su muškarac i žena, ali iz Hitne pomoći agenciji Beta nisu mogli da kažu koje su starosne dobi.Mediji navode da su u udesu učesvovali automobil "BMV" nemačkih...

Nastavak na Beta...

Stravična saobraćajna nesreća na Pancevačkom mostu, ima poginulih: Uhapšen strani državljanin VIDEO

Izvor: B92, 24.Maj.2022, 14:21

Dve osobe su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom mostu, u sudaru putničkog i terentog vozila.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.