TRAGEDIJA KOD KLADOVA: Muž i žena poginuli u direktnom sudaru (Foto)

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD KLADOVA: Muž i žena poginuli u direktnom sudaru (Foto)

Do udesa je došlo u ataru sela Rtkovo kada su se direktno sudarili "fijat stilo" i "audi A4" R. S. (61) i njegova supruga V. G. (66) stradali su u saobraćajnoj nesreći na putu Korbovo-Kladovo, dok su još dva mladića teško povređena.Pročitajte još: STRAVIČAN PRIZOR NA MESTU NESREĆE: U udesu kod Vladimirovca poginule dve osobe (FOTO)Do udesa je došlo u ataru sela Rtkovo kada su se direktno sudarili "fijat stilo" >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u kom su bili R. S. i V. G. i "audi A4", u kom su se nalazili O. P. (21) i N. M. (17).O. P., koji je upravljao "audijem", zadobio je prelom ruke, dok je N. M. polomio nogu i zadobio ogrebotine.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDES KOD KLADOVA: U čeonom sudaru poginuo bračni par (Foto)

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2019

Teška saobraćajka dogodila se u petak i na putu Korbovo - Kladovo u ataru sela Rtkovo. Nastradali Rade S. i Vukosava G. Povređeni mladići iz „audija“ Oliver P. i N. M. JOŠ jedna saobraćajna nesreća, u kojoj je poginuo bračni par, dok su dva mladića teško povređena,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.