Izvor: Blic, 18.Nov.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK UDES NA IBARSKOJ Suvozač poginuo, vozač teško povređen

Jedna osoba je poginula, a jedna je teško povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo–Čačak, večeras oko 20 časova.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, do nesreće je došlo kada je automobil "pasat", krećući se u pravcu ka Čačku, udario u zadnji deo kamiona koji je nailazio iz pravca Kraljeva i skretao ulevo, ka stovarištu. Šleperu je ostao da viri zadnji deo vozila na putu, a vozač automobila nije uspeo da zakoči, pa se zakucao u kamion.

Vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "pasata" Z. J. (29) sa teškim povredama je prevezen u kraljevačku bolnicu, dok je njegov suvozač poginuo na licu mesta.

Saobraćaj na tom delu Ibarske magistrale je u prekidu i stvorile su se kilometarske kolone.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAŠAN UDES NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Poginuo suvozač, za život vozača (29) se bore lekari

Izvor: Telegraf.rs, 18.Nov.2016

U saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo–Čačak, koja se dogodila večeras oko 20 časova, jedna osoba je poginula, a druga je teško povređena...Kako "Blic" nezvanično saznaje, do nesreće je došlo kada je automobil "pasat" pokušao naglo da skrene ulevo, ka stovarištu, ali je iz suprotnog pravca...

Nastavak na Telegraf.rs...

Jedna osoba poginula na Ibarskoj magistrali

Izvor: Beta, 19.Nov.2016, 00:14

Jedna osoba je poginula, dok je druga zadobila teške povrede prilikom udara putničkog automobila u kamion u mestu Adrani, kod Kraljeva, na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Čačak, saznaje agencija Beta.Ova saobraćajna nesreća, u kojoj je poginuo suvozač u putničkom automobilu, a vozač...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.