Sarajevo: Ukraden džip sa dvoje dece

Izvor: Blic, 11.Maj.2012, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: Ukraden džip sa dvoje dece

Nepoznati počinilac ukrao je u sarajevskom naselju Hrasno džip "volvo" u kojem je bilo dvoje dece a ubrzo, kad je shvatio da su deca u automobilu, napustio je vozilo i pobegao, javljaju federalni mediji.

Iz kantonalne policije saopšteno je da su prijavu o krađi terenskog vozila "volvo" u Ulici Antuna Branka Šimića dobili sinoć u 21.35 časova, a da je nedugo posle vozilo pronađeno u Ulici Azize Šaćirbegović.

U vozilu su se sve vreme nalazili dečak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i devojčica.

Lopov je ukrao džip nakon što je vlasnica Merjem Duraković napustila vozilo, kako bi u obližnju zgradu odvela sina svoje sestre, a za to vreme njeno dvoje dece, ostali su u automobilu kada je lopov ušao u vozilo i odvezao ga.

Kada je Merjem videla da automobila, kao ni dece, više nema tamo gde ih je ostavila počela je plakati i dozivati pomoć, a suprug njene sestre je potom automobilom pokušao da stigne lopova, u čemu nije uspeo.

Kada je primetio dvoje dece u automobilu lopov ga je napustio i prešao u automobil "golf pet" u kojem su bili njegovi saučesnici, nakon čega im se gubi svaki trag.

Policija intenzivno traga za njima.

Zbog pretpljenog straha, dečak je doživeo šok, dok je devojčica celi događaj prespavala.

Povezane vesti: Ranjene tri osobe u pucnjavi u Sarajevu Maloletnik izvršio samoubistvo Grk izbo dve osobe tokom masovne tuče u centru Sarajeva Jedna osoba ranjena u pucnjavi u Istočnom Sarajevu Federalna policija BiH podnela izveštaj protiv 13 lica JNA
Pogledaj vesti o: Volvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lopov ukrao džip sa dvoje djece, dječak doživio šok, djevojčica spavala

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2012

SARAJEVO - Nepoznati počinilac ukrao je u sarajevskom naselju Hrasno džip "volvo" u kojem je bilo dvoje djece a ubrzo, kad je shvatio da su djeca u automobilu, napustio je vozilo i pobjegao, javljaju federalni mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Sarajevo: Hrabri dječak štitio sestru od pljačkaša

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2012, 10:34

SARAJEVO - Roditelji i rodbina dvoje maloljetne djece koja su bila u automobilu volvo XC 60, koji je u četvrtak naveče u sarajevskom naselju Hrasno ukrao lopov, kažu da je najbitnije da su mališani vraćeni kući.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.