Izvor: RTS, 17.Maj.2022, 22:53

Saobraćajna nezgoda u Aranđelovcu, dve osobe povređene

Kragujevačka policija, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, podneće krivičnu prijavu za ugrožavanje bezbednosti saobraćaja protiv dvadesetdevetogodišnjeg muškarca iz Aranđelovca. Sumnja se da je, upravljajući automobilom marke "fijat punto", izazvao saobraćajnu nezgodu na teritoriji Aranđelovca.
Muškarac se tereti da je u Aranđelovcu, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je učestvovalo pet vozila, saopštila je policija. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Tom prilikom, osumnjičeni je zadobio teške telesne povrede, dok je tridestčetvorogodišnji muškarac lakše povređen.
Proverom je utvrđeno da je dvadesetdevetogodišnji vozač upravljao neregistrovanim vozilom, kao i bez vozačke dozvole, pa će protiv njega biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Fiat Punto,   Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U sudaru pet vozila u Aranđelovcu povređene dve osobe

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Maj.2022

Jedna osoba je teže, a jedna lakše povređena u sudaru pet vozila danas u Aranđelovcu, saopštila je lokalna policija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.