Izvor: CrnaHronika.rs, 28.Sep.2012, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel kadetom pravo u smrt

U saobraćajnoj nesreći u Mačvanskoj Mitrovici, kada je automobil prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u betonski temelj ograde, poginuo je vozač tog automobila, saopšteno je iz Policijske uprave Sremske Mitrovice.Kako je saopšteno, nesreća se dogodila juče oko 14 sati, a poginuo je Goran K. (33), vozač automobila “opel kadet”.Nesreća se dogodila kada je automobil prešao na levu stranu kolovoza, preko trotoara ušao u dvorište privatne kuće i nakon udara u betonski temelj ograde prevrnuo se na stranu.
Uviđaj na licu mesta, po ovlašćenju dežurnog istražnog sudije Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, obavila je policija.
Izvor: kurir
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Povezane vesti

U nesreći u Mačvanskoj Mitrovici poginuo vozač

Izvor: Blic, 28.Sep.2012

U saobraćajnoj nesreći u Mačvanskoj Mitrovici, kada je automobil prešao na suprotnu stranu kolovaza i udario u betonski temelj ograde, poginuo je vozač tog automobila, saopšteno je iz Policijske uprave Sremske Mitrovice...Neseća se dogodila juče oko 14 sati, a poginuo je Goran K. (33), vozač...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.