Od siline udarca, supružnici preminuli na mestu: Novi detalji TEŠKE nesreće kod Požarevca

Izvor: Večernje novosti, 13.Feb.2020, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od siline udarca, supružnici preminuli na mestu: Novi detalji TEŠKE nesreće kod Požarevca

Do udesa je došlo u 8.20, na krivini puta u ataru sela Sena, kada je auto naglo prešao na suprotnu stranu i udario u kamion U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak jutro dogodila u ataru sela Sena, prilikom sudara kamiona i putničkog vozila, poginuli su supružnici iz Kučeva, starosti 65 i 60 godina, koji su se nalazili u autu na mestu vozača i suvozača. Do sudara je došlo na putu Požarevac-Kučevo, u 8.20, kada je putnički auto „opel astra“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << krećući se ka Požarevcu, u jednoj krivini naglo prešao u suprotnu kolovaznu traku i direktno se sudario sa kamionom požarevačke registracije, koji se kretao ka Požarevcu. Pročitajte još - Stravična nesreća kod Požarevca: U sudaru automobila i kamiona dve osobe poginule, saobraćaj obustavljen Od siline udara, supružnici su preminuli na licu mesta, dok je vozač kamiona ostao nepovređen. Za vreme obavljanja uviđaja, koji je potrajao duže zbog izvlačenja tela iz auta, saobraćaj na ovom delu puta bio je prekidu. Uzrok nesreće za sada nije poznat, jer je istraga još uvek u toku.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Težak udes kod Kučeva, poginuo bračni par

Izvor: Danas, 13.Feb.2020

Bračni par iz Kučeva, Z.R. (63) i Lj.B. (63), poginuo je u  jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na putu Požarevac-Kučevo, kad se njihov auto sudario sa kamionom kojim je  upravljao I.M. (34).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.