Izvor: RTS, 14.Maj.2022, 14:40

Nemački državljanin vozio na auto-putu Beograd-Niš 236 kilometara na čas

Pripadnici saobraćajne policije, na auto-putu Niš–Beograd, kod mesta Mihajlovac, presretačem su zaustavili i isključili iz saobraćaja nemačkog državljanina, koji je upravljao vozilom marke "porše" brzinom od 236,2 kilometra na sat.
Nemački državljanin (28) vozio je „porše" brzinom od 236,2 kilometra na sat, na delu puta gde je ograničenje 130 kilometara na sat, navodi se u saopštenju MUP-a.
Zbog nasilničke vožnje vozač je priveden sudiji za prekršaje po skraćenom postupku, a vozilo je privremeno oduzeto radi dalje provere, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemac vozio 236 kilometara na sat na autoputu Niš – Beograd

Izvor: Danas, 14.Maj.2022

Saobraćajna policija zaustavila je na autoputu Niš-Beograd nemačkog državljanina (28) koji je na delu puta gde je ograničenje 130 kilometara na sat vozio 236 kilometara na sat, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

Jurio "poršeom" 236km/h na auto-putu; isključen iz saobraćaja i priveden

Izvor: B92, 14.Maj.2022

Smederevo -- Saobraćajna policija je, na auto-putu Niš-Beograd kod mesta Mihajlovac, presretačem zaustavila i isključila iz saobraćaja nemačkog državljanina (28)...Muškarac je upravljao vozilom marke "porše" brzinom od 236,2 kilometra na sat, na delu puta gde je ograničenje 130 kilometara na...

Nastavak na B92...

Lozničanin priveden zbog vožnje pod dejstvom kokaina i kanabisa

Izvor: Danas, 15.Maj.2022, 11:42

Pripadnici saobraćajne policije u Loznici, isključili su iz saobraćaja dvadesettrogodišnjeg vozača koji je vozio “mini” pod dejstovm kokaina i kanabisa i bez vozačke dozvole, jer mu je ista oduzeta rešenjem PU Loznica.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.