Izvor: RTS, 31.Jan.2021, 22:34

Na Batrovcima pronađeno 365.600 evra kod stranih državljana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, prilikom kontrole na Graničnom prelazu Batrovci pronašli su ukupno 365.600 evra kod četiri strana državljana.
U saopštenju MUP navodi da je policija na Batrovcima, na ulazu u Srbiju, kod nemačkog državljanina (49) koji je upravljao automobilom marke ""BMV"" pronašla 237.000 evra, dok se 36-godišnji muškarac nalazio u svojstvu putnika.

Na istom graničnom prelazu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na izlazu iz zemlje, policija je u fabričkim šupljinama ispod menjača u automobilu "ford" kojim je upravljao 36-godišnji slovenački državljanin pronašla 128.600 evra, dok se 27-godišnji muškarac nalazio u svojstvu suvozača.
Zbog sumnje da su izvršili krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu, osumnjičeni će biti predati u dalju nadležnost Odeljenju za borbu protiv korupcije UKP-a i Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Batrovcima pronađeno 365.600 evra kod stranih državljana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2021

Pripadnici MUP-a Uprave granične policije prilikom kontrole na graničnom prelazu Batrovci pronašli su ukupno 365.600 evra kod četiri strana državljana, saopšteno je večeras iz Ministarstva unutrašnjih poslova...U saopštenju MUP navodi da je policija na Batrovcima, na ulazu u Srbiju, kod nemačkog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Na Batrovcima u dva automobila carinici pronašli 365.600 evra

Izvor: N1 televizija, 31.Jan.2021

Pripadnici Uprave granične policije su prilikom kontrole na Graničnom prelazu Batrovci pronašli 365.600 evra kod četiri strana državljana, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.