Izvor: RTS, 26.Feb.2021, 23:17

Mladenovac – maloletni mladić poginuo dok je pretrčavao ulicu, zadržan vozač "audija"

Petnaestogodišnji mladić preminuo je od zadobijenih povreda pošto je na njega, kako se sumnja, naleteo automobil dok je pretrčavao ulicu u mestu Rajkovac kod Mladenovca.
Pripadnici MUP-a u Beogradu odredili su zadržavanje D. Ž. (1957) zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštio je MUP.

D. Ž. je, kako se sumnja, večeras oko 18 časova u mestu Rajkovac kod Mladenovca automobilom marke " >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << audi" naleteo na petnaestogodišnjeg mladića koji je pretrčavao ulicu.
Maloletnik je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.
Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšen vozač osumnjičen da je pregazio mladića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2021

Policija u Beogradu odredila je zadržavanje D. Ž. (1957) zbog postojanja sumnje da u mestu Rajkovac kod Mladenovca automobilom naleteo na mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta...Njemu je određeno zadržavanje zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.