(FOTO) TEŽAK UDES U BEOGRADU: Muškarac poginuo, troje kritično u sudaru na Autokomandi

Izvor: Kurir, 09.Dec.2015, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) TEŽAK UDES U BEOGRADU: Muškarac poginuo, troje kritično u sudaru na Autokomandi

Najmanje jedna osoba je poginula, a četvoro je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u Ulici vojvode Stepe, nedaleko od Farmaceutskog fakulteta u Beogradu.

Do saobraćajne nesreće, koja se dogodila u 23.50 časova, došlo je kada su se sudarila dva automobila, "mazda" i "golf", kažu iz Hitne pomoći.

Poginuo je muškarac iz Aranđelovca star oko 30 godina koji se nalazio u "golfu", a >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa njim u kolima se nalazila i jedna žena koja je povređena.

U "mazdi" su bile tri mlade osobe, koje su prevezene u Urgentni centar, gde im je ukazana lekarska pomoć.

Mazda se kretala ka Kumodražu, golf ka Autokomandi, a od siline udara automobil "mazda" se prevrnuo na krov.

Autor: Tanjug

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Težak udes u Vojvode Stepe, jedan poginuo

Izvor: B92, 09.Dec.2015

Najmanje jedna osoba je poginula, a četvoro ljudi je povređeno noćas u saobraćajnoj nesreći u Ulici vojvode Stepe, nedaleko od Farmaceutskog fakulteta...Saobraćajna nesreća se dogodila u 23.50 sati, kad su se sudarila dva automobila, "mazda" i "golf", kažu iz Hitne pomoći, kako prenosi "Blic"...

Nastavak na B92...

Beograd: Aranđelovčanin poginuo u "mazdi"

Izvor: Večernje novosti, 09.Dec.2015

MUŠKARAC iz Aranđelovca (40) je poginuo, a troje je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto pre ponoći u Ulici vojvode Stepe kod broja 403, nedaleko od Farmaceutskog fakulteta u Beogradu. Do udesa je došlo kada su se sudarila dva automobila, "mazda 6" karavan i "golf 3"....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.