Dve devojke ubijene pucnjem u glavu

Izvor: Glas javnosti, 05.Apr.2010, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve devojke ubijene pucnjem u glavu

ĆUPRIJA - Ivana Stojković (26) i Biljana Obradović (19) iz Krušara pronađene su juče mrtve u vikend naselju Ada u Ćupriji, u neposrednoj blizini Velike Morave.

- Jedan leš je pronađen u automobilu "honda", dok je drugi bio pored vozila, sa prostrelnim ranama - potvrdio je direktor policije Milorad Veljović.

Lelek

Na ćuprijskoj Adi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << mestu gde su tela pronađena, sve vreme je odjekivao lelek neutešnih roditelja, braće i sestara.

U jednom momentu neko od očeva je hteo da se približi mestu uviđaja sve vreme zapomagajući, ali je policija ovaj pokušaj sprečila, sve vreme moleći čoveka oprhvanog bolom da to ne čini.

Bez konkretnih podataka

Zoran Petrović, istražni sudija Višeg suda u Jagodini, i Miodrag Nastasijević saopštili su da zbog istrage ne mogu davati nikakve detalje u vezi sa ovim zločinom.

- Tela su pronađena oko 8.30 časova na potezu mesta Ada u Ćupriji, preko puta ćuprijskog Kazneno-popravnog zavoda - izjavio je Petrović, a Anastasijević je dodao da su svi policijski resursi angažovani na rasvetljavanju ovog slučaja.

- Biljana je bila maturant ćuprijske Gimnazije, a Ivana apsolvent na stomatologiji. Bile su najbolje drugarice, a Biljana se i zabavljala sa Ivaninim bratom od strica - priča Bojan Obradović.

On još kaže da su devojke provele veče s Markom, Biljaninim momkom, u nekom od kafića u Potoku, poznatom izletištu nadomak Jagodine.

S obzirom na to da se nisu vraćale kući, a da su obe bile odgovorne osobe, porodice su krenule u potragu.

Marko Stojković je potvrdio Bojanovu priču da su bili u Potoku, a potom su svratili kod njega u selo Ribare.

- Sedeli smo ispred kuće i pričali, veče je bilo prijatno. Rastali smo se oko 10 minuta pre četiri sata i one su obećale da će poslati SMS čim stignu kućama. Vreme je odmicalo, a one se nisu javljale - s bolom govori nesrećni mladić, koji kaže da još ne može da shvati da svoju Bilju i Ivanu neće nikada videti.

Marko još kaže da je oko 6.30 časova, zabrinut što su telefoni devojaka isključeni, došao u Krušar i zajedno s Bojanom i Ivaninom najboljom drugaricom krenuo u potragu za njima.

MILIJANA STOJANOVIĆ

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.