Izvor: RTS, 23.Feb.2022, 11:52

Beograd, vozač sa probnom dozvolom dva puta zaustavljen zbog prebrze vožnje

Saobraćajna policija u Beogradu noćas je zaustavila i isključila iz saobraćaja četiri vozača zbog prekoračenja brzine ili zbog prisustva psihoaktivnih supstanci u organizmu, saopštio je MUP. Jedan vozač sa probnom dozvolom je bio dva puta zaustavljen tokom noći, a nakon drugog puta zadržan je u policijskoj stanici.
Presretač je, kako se navodi u saopštenju, zaustavio vozača "reno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << klia" u Novom Beogradu koji je vozio brzinom od 148,7 kilometara na sat na delu puta gde je ograničenje 80 kilometara na sat.
"Kontrolom je utvrđeno da dvadesetosmogodišnji vozač poseduje probnu vozačku dozvolu. Iako je isključen iz saobraćaja policija ga je uskoro ponovo zaustavila u Ulici Tošin bunar, nakon čega je zadržan u policijskoj stanici", ističe se u saopštenju.
Dodaje se da je na auto-putu na teritoriji Voždovca, presretač zaustavio dvadesetšestogodišnjeg vozača "mazde" koji ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju i kod koga je droga test pokazao prisutvo kanabisa u organizmu.
Policija je na Paliluli zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača "tojote" koji je bio pozitivan na kanabis i amfetamin.
Na ove psihoaktivne supstance bio je pozitivan i dvadesetšestogodišnji vozač "opel astre" koga je policija zaustavila u Novom Beogradu.
Vozači su, kako navode iz MUP-a, dovedeni u policijske stanice i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.