Auto izleteo sa puta, prevrnuo se na krov, poginula devojka (20): Teška nesreća kod Obrenovca, povređena dvojica muškaraca!

Izvor: Večernje novosti, 02.Dec.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto izleteo sa puta, prevrnuo se na krov, poginula devojka (20): Teška nesreća kod Obrenovca, povređena dvojica muškaraca!

Nesreća se dogodila rano jutros u 02.30 sati, u Urovcima kod Obrenovca, na Šabačkom putu OBRENOVAC - U nesreći koja se dogodila u Urovcima kod Obrenovca, na Šabačkom putu, poginula je 20-godišnja devojka. Nesreća se dogodila rano jutros u 02.30 sati, kada je vozilo marke "seat leon", izletelo sa puta i prevrnulo se na krov, prenosi TV Mag. Kako se navodi, u vozilu su bile tri osobe, a dvojica muškaraca koja su takođe bila u automobilu zadobila su teške telesne povrede.
Pogledaj vesti o: Seat

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća na Šabaškom putu – jedna osoba poginula, dvoje povređeno

Izvor: RTS, 02.Dec.2019

. Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Šabačkom putu, u Urovcima kod Obrenovca, potvrđeno je RTS-u u MUP-u.

Nastavak na RTS...

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BORU Saša (50) na svoj rođendan sleteo automobilom s puta, lekari se bore za život

Izvor: Blic, 02.Dec.2019

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na ulazu u Bor, iz nepoznatih razloga, vozilo marke "mazda" prešlo je na suprotnu stranu i upalo u kanal pored puta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.