AUTOMOBIL SLETEO S PUTA I UDARIO U BANDERU: Jedna osoba poginula, druga prevezena u Urgentni centar

Izvor: Večernje novosti, 19.Sep.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTOMOBIL SLETEO S PUTA I UDARIO U BANDERU: Jedna osoba poginula, druga prevezena u Urgentni centar

Prema prvim informacijama, vozač automobila Milorad Ilić (46) je povređen, a suvozač star oko 40 godina je poginuo na mestu nesreće U saobraćajnoj nesreći u Grabovcu kod Obrenovca poginula je jedna osoba, prenosi Pink. Automobil marke "mercedes" je sleteo sa kolovoza i udario u betonsku banderu. Pročitajte još - Petoro povređeno u udesu, među njima troje dece Kako prenosi Pink, prema prvim informacijama, vozač automobila Milorad Ilić (46) je povređen i prevezen u Urgentni centar u Beograd. Suvozač star oko 40 godina je poginuo na mestu nesreće. Istraga je u toku.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Automobil sleteo sa puta i udario u stub, poginula jedna osoba

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Sep.2019

Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas kod Obrenovca, kazali su agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova...U MUP-u su naveli da je do nesreće došlo kada je vozilo izletelo sa puta i udarilo u stub...Nesreća se dogodila u naselju Grabovac.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.