Ponedeljak Vagama donosi NERVOZU, a ovom znaku PROBLEME zbog opterećenosti SOPSTVENIM EGOM - DNEVNI HOROSKOP je spreman

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 07:28

Ponedeljak Vagama donosi NERVOZU, a ovom znaku PROBLEME zbog opterećenosti SOPSTVENIM EGOM - DNEVNI HOROSKOP je spreman

Pogledajte šta vaš znak može da očekuje danas

Posao: Na početku radne sedmice Ovnovi imaju dosta obaveza i velikih izazova na profesionalnom planu, ali se očekuje  nešto laganiji radni ritam.

Ljubav: Ovaj ponedeljak nije najpovoljniji da se previše uzdate u sebe i svoju procenu situacije na polju ljubavnih relacija. Saslušajte bar jednu osobu od poverenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Izražen osećaj sigurnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i vere u svoj ritam i način rada pratiće većinu Bikova ovog ponedeljka, omogućujući sasvim dobar start nove radne sedmice.

Ljubav: Veoma lepih planova imate vezanih za polje ljubavi, samo manje zavisi od vas, odnosno, bitno je da se u njih uklopi druga strana.

Zdravlje: Odlično.

Posao:  Po običaju tipični Blizanci na početku radne sedmice kreću punim gasom, poletno.  Nemojte samo biti brzopleti.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, situacija se može odvijati znatno brže nego što ste i sami očekivali. Budite spremni da adekvatno reagujete.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Posao: Prvi radni dan u novoj sedmici kod najtipičnijih Rakova obećava sasvim solidnu klimu da sve zacrtane obaveze polako i natenane završe onako kako su i planirali.

Ljubav: U nameri da realno sagledate postojeću situaciju u sferi ljubavi trebaće vam još malo vremena. Zbog toga ne žurite sa donošenjem konačnih zaključaka.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Posao: Prvi radni dan u novoj sedmici kod najtipičnijih Lavova obeležiće važni sastanci, razgovori i pregovori o budućim profesionalnim aktivnostima.

Ljubav: Novih okolnosti trebalo bi da bude i u sferi vašeg ljubavnog života. Potrudite se da bez opterećenja sopstvenim egom, razmislite hladne glave i donesete pravu odluku.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao:  Imate realnih razloga da se nadate vrlo uspešnom poslovnom danu, pa se očekuje da date svoj maksimum i zasenite sve u poslovnom okruženju.

Ljubav: Deo pozitivne energije i dobrog raspoloženja ne bi bilo loše da usmerite i na polje ljubavnih relacija.

Zdravlje: Odlično.

Posao: Već od početka nove radne sedmice Vage čekaju brojne obaveze na profesionalnom planu, a danas je akcenat na postavljanju temelja za predstojeće aktivnosti.                                                                          

Ljubav: Nagoveštaja značajnijih dešavanja i promena za danas nema. Ipak budite pozitivni, iznenađenja nisu isključena.

Zdravlje: Moguća nervoza.

Posao: Većina Škorpija ima realne šanse da sve zacrtane poslovne ciljeve ostvari na vreme. Obratite posebnu pažnju na rokove i datume, da vam neka sitnica ne promakne.

Ljubav: Tokom ovog dana možete očekivati bar jednu lepu vest i pozitivan iskorak kada su ljubavna dešavanja u pitanju.

Zdravlje: Odlično.

Posao: Za najtipičnije predstavnike ovog astrološkog znaka, prvi radni dan u sedmici donosi dosta posla i manje probleme u komunikaciji sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Određenih verbalnih začkoljica može biti i u sferi ljubavi, a vi se potrudite  da sve ostane na varnicama.

Zdravlje: Napetost, stres.

Posao: Vrlo povoljne okolnosti na profesionalnom planu pratiće  Jarčeve tokom ovog ponedeljka, posebno ukoliko su namerili da započnu važne razgovore za nove krupne poslovne projekte.

Ljubav: Sasvim lep dan možete da očekujete i u sferi ljubavnih dešavanja. Uživajte u pažnji koju vam poklanja vaša draga osoba.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Posao: Ukoliko ispoštujete najbitnije detalje unapred isplaniranog radnog dana, onda nema nepremostivih prepreka da dođete do poslovnih ciljeva.

Ljubav: Dosta toga na polju ljubavnih relacija zavisi od toga šta želite i očekujete od druge strane.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Posao: Ribe bi već prvog radnog dana mogle da se suoče sa nešto slabijom koncentracijom i fokusom, pa je preporučljivo da odradite pre svega one prioritetne zadatke.

Ljubav: Dosta toga želite ili priželjkujete ali što se tiče rezultata za sada su samo prosečni.

Zdravlje: Moguća napetost, nervoza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.