“NEVALJALI” HOROSKOP: Kako bi izgledao FILM ZA ODRASLE kada bi ga pravio svaki horoskopski znak

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 20:31

“NEVALJALI” HOROSKOP: Kako bi izgledao FILM ZA ODRASLE kada bi ga pravio svaki horoskopski znak

Iako ne bi priznali, mnogi imaju svoje kućne snimke. Možda ne pripadate onima koji su ljubitelji "intimnog" snimanja, ali pročitajte kako bi to izgledalo u režiji svakog znaka.

Ovan

Oni uživaju u adrenaliskom seksu i kako su vrlo spontani lako će se odlučiti na ovakvu akciju. Ništa ne planiraju i nebitno im je da li će se to desiti kod kuće ili negde na odmoru. Apsolutno se prepuštaju strastima i tada ne mare ni za šta drugo.

Bik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Bik se u ovo ne bi upustio tek tako, već samo kada stekne bezuslovno poverenje u partnera. Kada bi se odlučili za snimanje kućnog videa unapred bi imali svoj scenario, a uz to i razna pomagala koja bi napravila pravo umetničko delo od njihovog privatnog snimka.

Blizanci

Vihorni blizanci bi se u ovakvu vrstu egzibicionizma prepustili bez puno razmišljanja. Ovo bi samo još više razbuktalo njihove strasti. Sve što je novo i drugačije njih uzbuđuje. Kod njih bi se podrazumevala seksualna pomagala  poput vibratora, kuglica, bičeva, kože i drugih...

Rak

Rakovi nisu pristalice ovakvih poduhvata, jer nemaju potrebe da gledaju na ekranu sebe i partnera dok se prpeuštaju strastima. To bi verovatno pokvarilo sliku u njihovoj glavi. Ali, ako bi već pristali na to onda bi tu sigurno bio uključen neki kostim i igranje uloga kako bi to napravili što zanimljivijim.

Lav

Oni uživaju u raznim vrstama egzibicionizma pa bi vrlo rado pristali i na ovaj. Njima ta ideja može pasti na pamet vrlo spontano, i u toku samog seksa pa bi se tada poslužili telefonom da zabeleže svoje snimke. Uživaće u gledanju svog filma, ali bi trebalo da budu oprezniji da ne bi dospelo u javnost, s obzirom da nisu posebno obazrivi.

Devica

Device su u svemu veoma oprezne i sitničave pa bi se i na snimanje privatnog videa odlučile tek nakon pažljivog promišljanja. Međutim, ovo za njih može biti itekako uzbudljivo, a verovatno bi im bilo zanimljivo da oni budu podčinjeni.

Vaga

Vage se ne opuštaju tek tako pred kamerom, jer im je non stop u glavi kako će izgledati. I kada bi snimali seksi video, oni bi pre svega bili koncetrisani na to  kakva im je kosa, da lu si im face dovoljno seksi, da li im se vidi stomak i slične stvari, što bi uništavalo čari seksa. Međutim za sebe bi volele da imaju jedan, gde su maksimalno opuštene, a za koji će znati one i samo one.

Škorpija

Većina njih će se iznenaditi, ali pripadnici ovog znaka uopšte nisu velike pristalice ovakvih videa. Oni preferiraju stvarnost i trenutno uživanje, i ne žele da videom kvare doživaljaj toga kako zamišljaju d aizgledaju. Ali, ako bi se već odlučili na to, scene bi bile vrlo uzbudljive, promenili bi gomilu poza i lokacija u roku od 10 minuta.

Strelac

Njihov radoznali karakter iako voli različite vrste poduhvata, snimanje ličnog videa im nije posebno privlačno. Ukoliko partner to želi neće im biti problem da se odluče na tu akciju i u seksu će uživati kao i inače. Na ovo bi gledali kao na novi eksperiment. Svoj snimak će rado pogledati, ali pre nego što stigne do kraja rado će se baciti ponovo u akciju.

Jarac

Iako deluju suzdržano i hladno, svaki pripadnik ovog znaka bi bar jednom voleo da iskusi ovako nešto. Kamera bi im tada predstavljala dodatno uzbuđenje i podgrejala njihovu akciju. Svoj snimak bi odmah nakon gledanja obrisali jer nemaju poverenja ni u koga kada se radi o takvim stvarima.

Vodolija

S obzirom na njihovu maštovitu prirodu, snimanje kućnog videa bi za njih bilo itekako privlačno i zanimljivo.  Pošto su vizuelni tipovi onda bi se zasigurno snimao krupan plan, ali kada ih strasti ponesu kamera se gasi i uživaju u svom intimnom užitku. Svoj snimak će rado pogledati.

Ribe

Osećajne ribe bi i u ovome bile prave umetničke duše. Njih ne zanimaju klasični kućni pornići, već ukoliko bi se odlučile na bilo kakav seksi snimak to bi bilo nešto drugačije. One bi snimile scene striptiza ili napravile fotografije u halterima ili samo nekih delova tela kako bi partneru zagolicale maštu. Time bi mu smao nagovestile šta ga očekuje kada se vide.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.