Izvor: Luftika.rs, 18.Jan.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blizance, Vagu i Vodoliju čeka najgori kraj januara

Pojedinim znacima Zodijaka astrološke prilike baš i neće ići na ruku u drugoj polovini januara.
Biće to pakleni period za tri horoskopska znaka, pa će ovu poslednju nedelju kojom vlada Jarac posebno da pamte.
Kada Sunce uđe u znak Vodolije krajem nedelje stvari će postati malo lakše i lepše. Evo ko i kako treba da se pripremi za turbulentan kraj januara.
Blizanci – Prolazite kroz period intenzivnih promena Sunce je u vašoj osmoj kući pa će se neke stvari u ovom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << završiti. Reći zbogom nećemu što vam je veoma važno nikad nije bilo lako. Ali, svesni ste da postoji nada tamo negde kao i šansa da se nešto promeni, jer nije svemu suđeno da traje večno. U ovoj fazi, osećate se seksi pa je vreme da se takva situacija iskoristi.
Vaga – Osećate se ranjivo i emotivno Ukoliko osećate da imate veliku ranu na srcu, to nas uopšte ne čudi. Sunce je u vašoj četvrtoj kući porodice i doma i osećate se veoma osetljivo u poslednje vreme. Sada vam je potrebno da se ušuškate u vašem prijatnom mestu za utehu i da se oporavite. Možete da osetite brojne promene u vašem domu. Možda ćete se preseliti na neko novo mesto, napustiti grad ili ćete brinuti oko nekog konflikta u vašoj porodici. Ovo može da znači i povećanje broja članova porodice i druge lepe stvari, ne samo loše.
Vodolija – Imate neke čudne spoznaje Kada se Sunce nađe u vašoj 12. kući podsvesnog, nastupa neko čudno vreme. Plutaćete između sanjarenja i realnosti, bez spoznaje šta je stvarno, a šta nije. Intuicija vam je na visokom nivou, vaš duh ispunjava vaš razum nekim otkrovenjima i shvatate da su stvari koje ste oduvek znali zaista takve, ali samo niste bili spremni da to i sebi i drugima priznate.
6 razloga zbog kojih je divno voleti Strelca

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.